Family farm Sudar

• Vuilnisbak

• WiFi

iek

sep 2025

Wat een fantastische plek is dit! Ideaal gelegen, 10 minuten van de grote weg, oase voor ouders en kinderen. Zo ontzettend leuk hoe family Sudar hier een prachtige parel creëert. Echt chapeau. De kinderen kunnen heerlijk de dieren verzorgen. De eigenaar verzorgt met passie, zorg en aandacht, de gasten, het terrein. Voor kinderen een super toffe plek, en daardoor voor ouders ook! Hier hopen we zeker nog terug te komen.

ina68

sep 2025

schone camperplaats, rustig en als je van dieren houd, is het een heerlijke plek. schapen, varkens, ezel, pony en katten. een eigen hond is toegestaan. de eigenaar is heel gastvrij. wij konden zo aanschuiven met het buffet, die net aan de gang was. voor kinderen is een kinderboerderij en speeltuin bij elkaar.

Frank&Suus

jun 2025

We werden zeer gastvrij ontvangen door de familie Sudar. Kregen alle hulp bij het vinden van een mooi plekje in de schaduw voor onze camper (>7 m). Nette en schone toiletten en douches in een houten huisje. Hier staat óók wasmachine die je kunt gebruiken. Paarden, ezels, geiten, schapen, zwijntjes lopen achter een hek. Na het installeren van de camper werden we uitgenodigd voor een Kroatisch welkomstdrankje. We hebben genoten. Aanrader!

Ulica Stjepana Ptičeka 108

49243, Oroslavje, Kroatië

Een verborgen pareltje aan een bosbeek in het hart van Zagorje, Oroslavje - een kleine familieboerderij die kippen, eenden, ganzen, geiten, schapen en honden fokt.

1 jun t/m 1 nov