mooie plekken in de schaduw! en zeer schone sanitair, ook het zwembad was lekker en goed onderhouden.
Fijne camping, zeer goed en schoon sanitair. camper plaatsen zijn aan de kleine kant. Prijs is maar €22 begin september. Goed restaurant op de camping.
Fijne CP, vriendelijke ontvangst, sanitair is prima en het restaurant is oké. Plaatsen zijn niet echt ruim, maar voldoende. Vlakbij het park. Wij betaalden 34e met de camper, 2 P en 'n hond, incl Electra P nacht
Skočići 21
22221, Lozovac, Kroatië43° 48' 2" N