11/7/2022 . 70 kuna per uur. geen dag tarief of 24 uur tarief mogelijk. dus ongeveer 10 euro per uur. zijn dan naar camping Solitude gegaan.
Inderdaad geen goedkope parking maar dat is in Amsterdam of Eindhoven ook zo. 50 kuna per uur. Daarvoor sta je wel binnen 500 meter bij de oude stad. Zeker makkelijk met honden zoals wij omdat die op de bus niet zijn toegestaan. Na het bezoek gewoon verder gereden naar een camping aan de zee. Aankomst en vertrek met onze camper van 7 meter was geen probleem.
lees meerVond deze parkeerplaats, duur maar op loopafstand van de oude stad, parkeren in Dubrovnik is duur. Wasserette 'Laundry Room' aan de hoofdweg naar links en aan de andere kant, kleine goed gesorteerde winkel naast de deur.
Ulica Baltazara Bogišića 10
20000, Dubrovnik, Kroatië42° 38' 43" N