Camperplaats bij benzinestation. Dit met alle voorzieningen. Super net service station. Ideale stop voor onderweg en nog voordelig tanken ook.
Na eerdere goede ervaring vandaag helaas niet. In winkel worden kortingen vermeld die achteraf omwille van drogredenen geweigerd worden. Een vrachtwagen blokkeert helft van uitgang campers. Klacht maakt duidelijk dat hij goede klant is en zij daartegen niet reageren. Bij noodgeval??? Dus voor ons zeker laatste maal hier. En beste camperaars bezint eer ge begint. Niets is hier wat het lijkt. Reactie NKC??? Ook zo laten zeker?
lees meerFijne overnachting bij luxoil. veilig en gratis. al 4 keer op doorreis hier geslapen. tanken en weer door.
lees meerRoute de Wasserbillig 61
6686, Mertert, Luxemburg49° 42' 32" N
info@luxoil.lu
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons