Eko Camp Miami Beach

• Stroom

• Vuilnisbak

Knausrich

1 weken geleden

We kwamen op een camping terecht omdat onze eerder gekozen plekken volgeboekt waren. Aanvankelijk waren we erg enthousiast over deze plek; de ligging vlakbij het strand, de staanplaatsen zelf – alles droeg bij aan ons enthousiasme. En dat gevoel bleef aanhouden vanaf onze aankomst tot aan onze gebruikelijke koffiepauze en de daaropvolgende, verfrissende duik in de nabijgelegen Adriatische Zee. Vanaf dat moment kwam het langverwachte vertrek dichterbij. Nu was het zover...

iloontje

sep 2025

Grote camping aan het strand. Sanitair is schoon, maar warm water is niet te krijgen. licht wekte in ieder geval niet in 1 van de gebouwen. Wifi is slecht. Grijs water lozen kan eigenijk niet. Chemisch toilet legen moet in een buis die uit de grond steekt. Het stikt er van de muggen en steekvliegen. 30 euro per nacht voor een camper, electra en 2 personen. Te duur voor wat je krijgt. Geen aanrader

Saxovolley

sep 2025

Geweldige camping direct aan het strand. Eenvoudige maar schone voorzieningen. September 2025: € 30 voor twee personen. Een bakker, supermarkt en restaurants zijn op loopafstand. Een verloren plek, de oude zoutmijnen, ligt op slechts 3,5 km fietsen.

Velika Plaza bb

85360, Ulcinj, Montenegro

begin 2014 geopend - prachtig gelegen met uitzicht op het strand - restaurant - grond is op sommige plekken zompig

1 mei t/m 15 okt