aparte camperplaatsen voor de camping - kampeerplaatsen op SVR camping [sc 98384] - paardentram, trekker tram - geocachen Nationaal Park de Drentsche Aa en Geo Park de Hondsrug - centrum 500m centrum 500m
Amen 61
9446 PB, Amen, Nederland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWat een heerlijk camperplaats. Prima sanitair, vriendelijke beheerder en een verrassing in het weekend. Super. We komen zeker een keer terug.
We waren het weekend van 13-15 januari op de CP. Helaas was het weer waardeloos maar de CP zeker niet. Mooie plek, goed sanitair en schitterende omgeving. Een bezoekje aan café De Amer in Amen moet je zeker doen. Elk weekend zijn daar muziek optredens. Wil je het toilet lozen even om de sleutel vragen bij de beheerders.
lees meerWij bezochten op 16/06 deze op het eerste zicht wat verloederde camping. Het terras leek niet meer in gebruik te zijn en het gras op de camping was ook al een tijdje niet meer gemaaid te zijn. Dat veranderde bij bezoek aan het toiletgebouw, echt prachtig en netjes. De 3 plaatsen voor campers zijn ook wel krap, en de haagjes mochten ook wel gesnoeid worden. Chem.toilet mistte ook wat onderhoud. De nette en warme douches maakte dat goed, dit a 15€
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (8A)
lees meerAmen 61
9446 PB, Amen, Nederland52° 56' 25" N
camping@hetamerveld.eu
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet