Camperparc Stee in Lhee

Geclaimd door eigenaar

4.8

Locatie host

We heten jullie als familie Bloemerts van harte welkom bij Top-Platz Camperparc Stee in Lhee. In het oude dorpje Lhee hebben we sinds 2020 op ons voormalige melkveebedrijf een camperplaats. In 2023 is deze uitgebreid met 24 reserveerbare plekken voor campers tot 16m. We combineren comfort en duurzaamheid in een prachtige fiets- en wandelomgeving direct nabij NP Dwingelderveld en alle voorzieningen van het gezellige Dwingeloo Direct naast de camperplaats is een restaurant, in de omgeving is veel horeca. We hebben verder oa 2 verwarmde sanitairgebouwen, sauna, huurauto, omheinde hondenspeelterrein, SaniClean, winkeltje met streekeigen producten, gemeenschappelijke ruimte en er is broodjesservice.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

4.8

wkmalverna

1 weken geleden

mooie verzorgde plek, vriendelijke ontvangst ondanks de werkzaamheden van de eigenaar. Fijne omgeving om te fietsen, wandelen, en te lunchen of borrelen. erg schoon sanitair en alles aanwezig op de cp. tot gauw 👍

s

stoffeltje#35

nov 2025

Uitstekende CP, niets op aan te merken. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, inclusief supersnelle wifi waarmee ik zonder problemen Netflix kon kijken. De omgeving is prachtig en perfect om te fietsen of te wandelen.

G

Grieko

nov 2025

wederom voor de zoveelste keer een paar heerlijke dagen doorgebracht bij Jan de eigenaar van Stee in Lhee. Super plek om met de camper te overnachten. Alles klopt. Graag weer tot het volgende seizoen.

Lhee 78

7991 PJ, Dwingeloo, Nederland

Locatie host

Lees verder

Camperparc nabij Nationaal Park Dwingelderveld - campercontact award 2024 duurzame locatie - digitale incheck-zuil – 85 plaatsen tot 16m – reserveren via website - privé-sauna - elektrische auto / fiets te huur - overdekte bbq-plaatsen - verwarmde recreatieruimte met tv scherm - grote vijver – hondenspeelweide - centrum Dwingeloo 2km