Camperplaats Emmen Hunebed Highway

• Lozen afvalwater

• Vuilnisbak

Martsje

3 dagen geleden

Een mooie camperplaats met ruime plaatsen en prima voorzieningen. Mooie beplanting, er omheen, maar het heeft even tijd nodig te groeien. Prima plek om Wildlands Emmen te bezoeken. Is op loopafstand.

Delmun.

2 weken geleden

Hallo camperaars 🙂, het is nu 21 november 2025. In het verleden heb ik ook al een review geschreven over deze nieuwe camperplaats met 1 ster beoordeling. Nu zie ik dat mijn vorig 1 ster review verwijderd is. 😠Op deze manier misleid de gemeente Emmen camperaars, om zo meer bezoekers voor deze ongezellige en veeeeel te dure camperplaats te krijgen. Emmen staat op de laatste plaats qua woongenot in Nederland. gek hé met zo'n bestuur.,

j

jan-Jonas

nov 2025

ik heb er veel over gehoord, maar ik kwam aan om 15.45 uur het koste mij met hulp van andere gasten die er al een plaats hadden ca.30 minuten om in te boeken en de poort te openen. op het laatst maar gebeld dat de poort niet open ging, met de medewerker aan de lijn nog 4 keer geprobeerd maar ging niet open toen zij hij probeer te paal voor het uitrijden maar. gedaan,achter de code het hekje in toetsen ook niks toen * open 😁🍺

Westeind 70

7811 ME, Emmen, Nederland

Locatie in Emmen - betaling bij automaat - men ontvangt een pincode voor de slagboom.