locatie direct aan het Veluwemeer - diverse soorten plaatsen tegen verschillend tarief zie website - evenementen in omgeving - fietsverhuur - strand 300m - Walibi 2,5km - centrum 7km
Bremerbergdijk
8256 RD, Biddinghuizen, Nederland€ 21,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwat hebben we genoten van dit mooi plekje,heerlijk uitzicht . snap de negatieve berichten niet,we zijn zelf voorziening als Camperaars. je wordt vriendelijk geholpen door de eigenaresse.
veel te duur voor wat je krijgt . Hutje mutje op elkaar en weggeduwd onder de bomen met nog geen 1.50 tussen de campers... massa is kassa hier blijkbaar ook voorzieningen zijn niet of slecht. het is dat ik hier 2 dagen ben voor een conferentie en heb betaald vooraf (snap nu waarom) anders omkeren en snel wegwezen Het enige mooie is uitzicht als je aan de waterkant sta..
lees meerveel te duur voor zo een plek🤣
Bremerbergdijk
8256 RD, Biddinghuizen, Nederland52° 24' 57" N
info@veluwemeer.eu
+31653332075
€ 21,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (16A)