Camperplek Schokland

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wees welkom op camperplek Schokland, een plek die ooit de bodem van de zuiderzee was. En waar als je goed kijkt de schelpen nog tussen de klei vind.
Wij zijn Hein en Annemieke en sinds april 2024 de eigenaren van de camperplaats. Hein zijn roots liggen hier op een steenworp afstand vandaan , dus toen wij de mogelijkheid kregen om deze plek te kopen besloten we er voor te gaan. Wij zijn zelf ook in het bezit van een camper en denken daar door te weten wat de meeste camperaars prettig vinden.
Het Unesco wereld erfgoed Schokland ligt letterlijk in onze achtertuin en ook Urk, kampen en het waterloopbos zijn op de fiets goed bereikbaar.
Wij wensen u een fijn verblijf en kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen bij ons in de Noordoostpolder!

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

A

AJG

okt 2025

Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven. Wat is dit een mooie camperplaats. Meer dan we nodig hebben. Ruime, verwarmde en schone toilet/douchecabines. Ruime plaatsen e mooi kort gemaaid gras. vriendelijke en behulpzame eigenaren. Elektriciteit met munten, waardoor je betaald wat je verbruikt en je betaald niet teveel. Wij betaalden €2,00 voor 4 kwh. Kortweg, gewoon top.

Ekkie1960

okt 2025

Camperplek heeft (bijna) alles wat je kunt wensen. Gastvrije ontvangst. De inrichting locatie is uit het boekje: harde ondergrond en grasstroken tussen de buren. Drinkwater centraal maar handig vlak bij. Sanitair schoon en netjes. Leuke kota. Toilet en grijs water lozen heel makkelijk. Maar helaas niet 100%: elektriciteit alleen met muntgeld is erg onhandig. En erger: locatie wordt onkruidvrij gehouden met pesticiden. Erg jammer😢.

Lekkervaakweg

sep 2025

Hele verzorgde CP. Ruime verharde plekken met daarnaast gras. Sanitair top en schoon 2 complete baskamers

Redeweg 8

8307 RE, Ens, Nederland

Locatie host

Lees verder

Locatie onder de rook van het Werelderfgoed Schokland - museum Schokland 2km - centrum Ens 3km

13 mrt t/m 2 nov