Parking Houtribslag [strand]

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Hobby144

jul 2025

We wilden daar gaan, maar zijn toch doorgereden. Door wat er stond, kregen we een onprettig gevoel.

Frankia-Tourer

jun 2025

Op de website van Lelystad staat dat je daar vanwege werkzaamheden niet meer mag parkeren. De informatie is uit 2021 en is onduidelijk 🤷‍♂️. Er staan geen borden meer die een parkeerplaats aangeven, maar ook geen verbodsborden. Wij hebben er zonder problemen overnacht. Je ziet natuurlijk niets achter de duin. Geen afvalstortplaats - helemaal niets! Daar betaal je ook niet voor. Dus... niets op aan te merken. Perfect als tussenstop 😊

LouvanReij

jun 2025

zou een mooie plek kunnen worden helaas ziet de gemeente hier geen heil in. terwijl het wel de stad tengoede komen. camperaars zijn zelfs bereid om er voor te betalen en tevens de middenstand te ondersteunen. wethouder moet zich eens verdiepen in de CP in Frankrijk deze gemeente investeert in belang van hun gemeente

Strand Houtribhoek

8221 RG, Lelystad, Nederland

camperplaatsen bij strand Houtribhoek - DIT IS GEEN OFFICËLE OVERNACHTINGSPLAATS EN OVERNACHTEN IS OP EIGEN RISICO - Outlet Bataviastad 3km - centrum Lelystad 5km