Camperpark It Tún-Hûs

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Hymer-B584

okt 2025

wat een leuke camperplaats is dit, leuke eigenaars, prachtig grasveld en wij hebben helemaal geen aanmerkingen, je kunt heerlijk fietsen over de dijk naar Lauwersmeer, voor een vers visje of het nieuwe “Pieterburen” het WEC. ,of de andere kant op naar Moddergat. ook heel fijn op zondag een boottocht op het Lauwersmeer. wij gingen voor 2 dagen maar het werden er 5

fluit166

sep 2025

nette cp. vriendelijke eigenaars. zeer hulpzaam. je mag zelf een plek kiezen. sanitair proper. niets op aan te merken. we hebben er van genoten.

user46856819

aug 2025

Van 16 t/m 24 augustus hebben wij op it Tún Hûs gelogeerd. wat een leuke plek en wat een geweldige gastvrouw. altijd vrolijk en opgewekt. De fish en ships maaltijd in de woonkamer was heerlijk en gezellig. Echter was er ook iets verdrietig. Wizard, de 12 jarige huiskat was plotseling verdwenen. Vanaf deze plek roep ik de mensen op die Wizard, per ongeluk of expres hebben meegenomen, hem direct terug te brengen. Er is nu veel verdriet en gemis.

Bantswei 1a

9133 DW, Anjum, Nederland

Gelegen bij Nationaal Park Lauwersmeer - ideaal voor doortocht naar Schiermonnikoog - waterrecreatie in het Lauwersmeergebied - Lauwersmeer 2km - Waddenzee 3km - centrum 200m

15 mrt t/m 1 nov

SVR - Stichting Vrije Recreatie