camping gelegen aan de rand van de binnenstad - sani op parking bij het zwembad - centrum 200m
Badweg 5
8701 XG, Bolsward, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenTop plek . Echte aanrader. Ongecompliceerde regeling met toegang en betaling. Toiletten en douche keurig schoon. Dichtbij schitterende en historische binnenstad ,supermarkten en horeca. zon en schaduwplekken.
ideale lokatie om de stad en omgeving te bezoeken maar sanitaire blok laat te wensen over, ik vraag me af of die ooit wel gepoetst wordt LuMa
Prima locatie alles is er en midden in de stad. Hier zouden meer plaatsen/gemeente een voorbeeld aan kunnen nemen. Omdat het Pinksterweekend is is er maandag de Elfstedentocht op de fiets en is het wat voller en drukker dan normaal. en is er ook een beheerder. Anders betalen bij het zwembad
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Badweg 5
8701 XG, Bolsward, Nederland53° 3' 43" N
vitaloo-receptie@optisport.nl
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater