Jachthaven/Camperpark Kuikhorne

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hartelijk welkom bij Camperpark Kuikhorne in Friesland!
Ons camperpark is gelegen op het terrein van een jachthaven in De Westereen.
Maak o.a. gebruik van ons mooi, ruim en schoon sanitairgebouw met vloerverwarming, afwastableau met warm water, boekenkast en tegen betaling de wasmachine en/ of droger.

U kunt bij ons kiezen uit een plaats aan het (vaar) water, aan de haven of op het grasveld aan de haven. Bij de plaatsen aan het water kun je o.a. lekker vissen of van de voorbij varende boten genieten.

Vanaf de camperplaats bent u direct op de prachtige fiets -en wandelpaden die u door het schitterende Friese Woudengebied leiden. Er hangen diverse fietsroutes voor u klaar.
Ook het huren van een sloep en chalet is mogelijk.
Welkom!

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Pepper44

sep 2025

wat een mooie camper plaats...veel bootjes die voorbij varen...goede sanitaire voorziening..werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar.we komen hier zekers terug! heerlijk weekend gehad🥰

sillotte

sep 2025

Mooie plek met vlakke plaatsen. Jachthaven is echt een leuke ligplaats ook. Vriendelijke ontvangst. Mooi en schoon sanitair, alleen zijn de douches echt ondermaats. 1€ voor 4 min douchen in een miezer regen waar je de zeep niet mee uit je haren gespoeld krijgt.

boogaardt

aug 2025

mooie cp rond de haven,schoon sanitair ook wasmachine aanwezig. vriendelijke eigenaars op 3 km van winkels ed groetjes Fred en Agnes

Kûkhernsterwei 31

9271 HD, De Westereen, Nederland

Locatie host

Hartelijk welkom bij Camperpark Kuikhorne in Friesland!
Ons camperpark is gelegen op het terrein van een jachthaven in De Westereen.

Ook het huren van een sloep en chalet is mogelijk.
Welkom!

Lees verder

Camperplaats bij de jachthaven - diverse plaatsen aan water, aan haven - stroom met muntautomaat - sloepverhuur - reserveren niet mogelijk - volg vanaf Leeuwarden, Dokkum en Burgum de bruine borden met Camperpark Kuikhorne - winnaar NKC verkiezing camperlocatie van het jaar 2015 - centrum 3km

15 mrt t/m 1 nov