Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Sweety!
Camperplaats bij de jachthaven - diverse plaatsen aan water, aan haven - stroom met muntautomaat - sloepverhuur - reserveren niet mogelijk - volg vanaf Leeuwarden, Dokkum en Burgum de bruine borden met Camperpark Kuikhorne - winnaar NKC verkiezing camperlocatie van het jaar 2015 - centrum 3km
Kûkhernsterwei 31
9271 HD, De Westereen, Nederland€ 15,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
Kortingskaartenwe zijn er net weer lekker lang weekendje. zoals altijd super plekje. eigenaren ook altijd vriendelijk. eigenlijk weinig op aan te merken. groetjes Eddy en Corani
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Sweety!
Zoals gebruikelijk ook dit jaar weer een bezoek gebracht aan deze toplocatie. Altijd vriendelijke ontvangst. Sanitair tip top in orde.Fietsen in de mooie omgeving.Voor de vissers...5 meter vanaf het water.Ondanks de grote afstand kijken we er altijd weer naar uit om een tijdje te komen.Camper nu in winterslaap. Als hij wakker wordt komen we snel weer langs.Groetjes uit de mooiste stad van het land .😉😉
lees meerHartelijk dank voor de mooie review EddyBo! Een fijne winter en tot snel!
Wat een mooie plek. Als we ooit terugkomen, dan met vistuig. Je kunt recht voor de auto zitten en de wormen baden. Zelfs treinliefhebbers komen aan hun trekken dankzij passerende treinen.
Hartelijk dank voor de mooie review Womokutscher! Tot een volgende keer!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Sweety!
Hartelijk dank voor de mooie review Womokutscher! Tot een volgende keer!
Kûkhernsterwei 31
9271 HD, De Westereen, Nederland53° 14' 28" N
info@jachthavenkuikhorne.nl
€ 15,00 • 15 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet