Vissershaven [Tsjerk Hiddessluizen]

3.6

T

The Cooking Camper

5 dagen geleden

Het is een leuke camperplaats direct aan de haven Je staat zo in het centrum van Harlingen. De registratie is via een aanmeld zuil, dus geen probleem met het tijdstip dat je aankomt. Er is een leuk uitzicht op de haven waar altijd wel wat beweging is. Wij kwamen rond 16:00 aan en er waren nog 3 plaatsen vrij, voor we helemaal geïnstalleerd waren stond het vol. Wij waren er in september '24.

H

Hajedam

dec 2025

Fijne locatie om een dagje Harlingen te bezoeken. Lekker visje eten direct aan de CP. Wij hadden geen enkel probleem met de betaalzuil maar wel even goed lezen. Het uitzicht is fantastisch over het water. Nabij zit wel een AZC en die mensen liepen tot diep in de nacht achter onze camper langs.

Mooie CP echter denk eraan dat je alleen op de plekken parkeert met een geschilderde camper op de parkeerplek anders riskeer je een boete. Harlingen is echter een erg leuke stad om te bezoeken. Wij kwamen er ook achter dat onze brandblusser over datum was...gelukkig zit er een brandbeveiligingsbureau op de haven (JBB Brandbeveiliging) links naast het CIV scheepswinkel, ook erg leuk om te bezoeken.

Nieuwe Vissershaven 17

8861 NX, Harlingen, Nederland

locatie voor de brug bij de visafslag - LET OP! strenge handhaving op diverse plaatsen - geen reserveren mogelijk - dag ticket via automaat [contant/pinpas] - zicht op passagiersterminal - veerboot naar Vlieland en Terschelling 500m - bootje huren bij Bootverhuur-Harlingen [vaar-fiets arrangementen-zomeravond rondvaartocht over wad] - centrum 600m