Vakantiepark De Kuilart, Ardoercamping

• Lozen afvalwater

werg

dec 2025

we stonden aan het water. mooi uitzicht. Maar daar is alles mee gezegd. Erg duur ook. Toiletgebouw wel schoon maar slecht verlicht. Een toiletgebouw was dicht waardoor we over gladde steiger naar toiletgebouw moesten. Vooral in avond eng door ook slechte verlichting. Kortom wij komen hier niet meer terug.

HarryBuseman

dec 2025

Mooie en ruime camperplaatsen met een prachtig uitzicht. Helaas bleek in het winterseizoen een van de sanitaire units gesloten te zijn. We moesten daarom over een gladde steiger naar de enige opengebleven sanitaire unit lopen. Vooral doordat de openbare verlichting nogal schaars is, was dat geen pretje.

Elvissone

jul 2025

Goede adres. Camping met jachthaventje, mogelijk boot huren. Vele voorzieningen (zwembad, surf, zeilboten, bowling, cafè, animatie voor kinderen), goede restaurant, wifi mag beter en douchen/toiletten zijn schoon maar mogen iets gerenoveerd worden. Hou je van roofvissen? Huur dan een boot en ga aan de slag op de friese meren!

De Kuilart 1

8723 CG, Súdwest-Fryslân, Nederland

diverse soorten camperplaatsen op camping zie voor juist tarief website - kampeerplaatsen tegen hoger tarief zie website - gelegen aan de Fluessen in de Zuidwesthoek van Friesland - centrum 1,5km

1 apr t/m 30 sep