locatie aan de rand van Leeuwarden - gebruik GPS-coördinaten - weids uitzicht over de landerijen, het dorp en de vaart Dokkumer EE - Lekkum 250m - musea 2km - centrum 4km
Mearsterpaed 6
9081 AK, Lekkum, Nederland€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen heerlijk rustige plek. Proper sanitair. Met de fiets ben je in 10 minuten midden in het centrum van Leeuwarden. Top!
Goede jaarplaatsplaats in Lekkum op ongeveer 3 km van het centrum van Leeuwarden. Zeer schone toiletten en douches. SP vergoeding all inclusive (= incl. elektra, V+E, toilet, douche en WiFi/WLAN). Zeer aardige en vriendelijke plaatsbeheerder. We komen graag terug...... Als het hard regent, is de hele plaats helaas nog heel lang nat en modderig.
lees meerzeer goed onderhouden sanitair, met douches en toiletten. Wij werden hier heel blij van. Je kan het gebouw niet missen hoor. Camperplaats was zeer drassig na hevige regenval, ik raad waterdicht schoeisel aan. Op fietsafstand van de binnenstad. Wij waren zeer tevreden!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Mearsterpaed 6
9081 AK, Lekkum, Nederland53° 13' 24" N
camperplaatslekkum@gmail.com
€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet