27-03-21 op de betonplaten koud, duur, en eenzaam. J.C
speciale camperplaatsen aan de visbotenhaven - eetcafé aan het water - gratis gebruik vernieuwd sanitair met vloerverwarming - eigen klein zandstrandje - fietsverhuur - boot verhuur - langer verblijf mogelijk op camping tegen hoger tarief - zie sc. 21389 - centrum 2km
Plattedijk 20
8531 PE, Lemmer, Nederland€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaarten27-03-21 op de betonplaten koud, duur, en eenzaam. J.C
De wolven zijn diep in NL doorgedrongen, getransformeerd tot geldwolven! Want dat is dit bedrijf. Vanwege drukte in Friesland 2 nachten gereserveerd. Kost 7,59 extra! Toen we 6 dagen van te voren moesten annuleren kregen we slechts 10% terug maar omdat er ook nog eens 7,50 annuleringskosten waren zou ik nog moeten bijbetalen? Dus 41,50 betaald en daarbovenop nog 4,10 bijbetalen??? Onfries!
lees meer€25.00 voor de plek €2.00 toeristenbelasting. €7.50 reserveringskosten. Per kind €5.50 Nu maakte mevrouw er zelf van dat ze maar 2 kinderen rekende erg aardig denk je dan maar als wij 's morgens een klacht hebben over de wasmachine dreigt ze met een factuur van nog 2 kinderen terwijl wij niet hebben gevraagd om een korting voor kinderen. Let dus goed op! Helaas komen niet weer. Drukke weg ook.
lees meerWasmachine
lees meerPlattedijk 20
8531 PE, Lemmer, Nederland52° 51' 4" N
info@tacozijl.nl
+31514562003
€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine