Offingawier, Súdwest Fryslân, Friesland, Nederland

RCN De Potten, vakantiepark

camping aan Sneekermeer - ruime camperplaatsen liggen in de kampeerhaven nabij het water - bij goed weer ook campers op kampeerplaatsen [120] tegen hoger tarief - zie website voor tarieven tijdens feestdagen in voorjaar - restaurant met terras aan het water - croissanterie voor verse broodjes - fiets- en bootverhuur - ligplaatsen beschikbaar(tegen betaling) - centrum 5km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • De Potten 2

8626 GG, Offingawier, Nederland
    Map
  • € 21,00 • 29 mrt. t/m 5 jul.

€ 25,00 • 6 jul. t/m 12 jul.

€ 32,00 • 13 jul. t/m 16 aug.

€ 25,00 • 17 aug. t/m 30 aug.

€ 21,00 • 31 aug. t/m 28 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,54van 5
  • april 2023

CP geboekt voor het paasweekeinde. bij aankomst bleek slechts een gedeelte van de camperplaatsen verhard te zijn. zo niet die voor ons gereserveerd was en aan de diepe slipsporen in het gras te zien en met regen voorspeld op tweede paasdag was dit een no go. Jammer de omgeving zag er leuk uit.

• oktober 2022

Deze krijgt van ons 5 sterren, alleen aldoor de redelijke prijs vergeleken met andere plekken met absurde woekerprijzen. Met een camper heb je toch niet veel nodig. Wij gebruiken ons eigen sanitair enorm de paar dage wat stroom extra en water in en uit. Het is hier prachtig, topplek!

• september 2022

mooie camperplaats bij het Sneekermeer. prima staanplaats in het gras. nieuw moderne genderneutraal sanitair gebouw. prima eten bij de Beachclub. Sneek is met de fiets prima te bereiken.

Bekijk alle 42 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,54van 5
  • april 2023

• oktober 2022

• september 2022

Contactgegevens

Prijs

• € 21,00 • 29 mrt. t/m 5 jul.

€ 25,00 • 6 jul. t/m 12 jul.

€ 32,00 • 13 jul. t/m 16 aug.

€ 25,00 • 17 aug. t/m 30 aug.

€ 21,00 • 31 aug. t/m 28 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten