camping aan Sneekermeer - ruime camperplaatsen liggen in de kampeerhaven nabij het water - bij goed weer ook campers op kampeerplaatsen [120] tegen hoger tarief - zie website voor tarieven tijdens feestdagen in voorjaar - restaurant met terras aan het water - croissanterie voor verse broodjes - fiets- en bootverhuur - ligplaatsen beschikbaar(tegen betaling) - centrum 5km
De Potten 2
8626 GG, Offingawier, Nederland€ 21,00 • 29 mrt. t/m 5 jul.
€ 25,00 • 6 jul. t/m 12 jul.
€ 32,00 • 13 jul. t/m 16 aug.
€ 25,00 • 17 aug. t/m 30 aug.
€ 21,00 • 31 aug. t/m 28 okt.
Kortingskaartenprima plekje. mooie schone toilet gebouw. prima eet gelegenheden. mooie camping 15 min fietsen naar sneek
CP geboekt voor het paasweekeinde. bij aankomst bleek slechts een gedeelte van de camperplaatsen verhard te zijn. zo niet die voor ons gereserveerd was en aan de diepe slipsporen in het gras te zien en met regen voorspeld op tweede paasdag was dit een no go. Jammer de omgeving zag er leuk uit.
Deze krijgt van ons 5 sterren, alleen aldoor de redelijke prijs vergeleken met andere plekken met absurde woekerprijzen. Met een camper heb je toch niet veel nodig. Wij gebruiken ons eigen sanitair enorm de paar dage wat stroom extra en water in en uit. Het is hier prachtig, topplek!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
8626 GG, Offingawier, Nederland53° 1' 52" N
potten@rcn.nl
€ 21,00 • 29 mrt. t/m 5 jul.
€ 25,00 • 6 jul. t/m 12 jul.
€ 32,00 • 13 jul. t/m 16 aug.
€ 25,00 • 17 aug. t/m 30 aug.
€ 21,00 • 31 aug. t/m 28 okt.
KortingskaartenWasmachine
Fietsen
Wandelen
8626 GG, Offingawier, Nederland53° 1' 52" N
potten@rcn.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons