Camperplaats Het Lindedal

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camperplaats van het jaar 2025.

Kamperen in de Friese natuur.
Camperplaats Het Lindedal is gelegen in het dorp Steggerda (Friesland). Achter onze voormalige boerderij hebben wij 25 ruime Camperplaatsen (9m x 15m) gerealiseerd, hier kunt u genieten van de rust, ruimte en natuur, met uitzicht op het natuurgebied It Fryske Gea. Tevens liggen er nog een aantal mooie natuurgebieden in de omgeving zoals het Landgoed "De Eese", Koloniën van Weldadigheid (Unesco werelderfgoed), Rotandorp Noordwolde, Nationaal Park Weerribben - Wieden en Giethoorn (Venetië van het noorden).
Tevens hebben wij geen vaste aankomst en vertrektijden.

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

adloppersum

sep 2025

Wat een heerlijke plek om je camper te parkeren! Schitterend uitzicht vanuit je camper. Sanitair is echt heel goed. Verder een infopunt met veel tips voor wandelingen, fietstochten en bezienswaardigheden in de omgeving Ook het persoonlijk contact met de uitbater is erg prettig. We hopen nog eens terug te komen.

Jeth

sep 2025

Alles is al beschreven, TOP!!

Grand-california

sep 2025

Voor de derde keer op deze fijne CP gestaan. Je kunt heerlijk langs de Linde fietsen. Dit is een CP zoals een Camperaar graag ziet. Bedankt Dirk en Akke tot de volgende keer. groeten Jan en Alie

Buitenweg 15

8395 TD, Steggerda, Nederland

Locatie host

Camperplaats van het jaar 2025.

Kamperen in de Friese natuur.
Tevens hebben wij geen vaste aankomst en vertrektijden.

Lees verder

Camperplaats van het jaar 2025- Landelijke omgeving - uitzicht op natuurgebied It Fryske Gea - geen reservering mogelijk - betaling via envelop - landgoed "De Eese" - Koloniën van Weldadigheid (UNESCO Werelderfgoedlijst 2021) - Rotandorp Noordwolde - centrum 1.5km

15 mrt t/m 1 nov