Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Camperplaats van het jaar 2025.
Kamperen in de Friese natuur.
Camperplaats Het Lindedal is gelegen in het dorp Steggerda (Friesland). Achter onze voormalige boerderij hebben wij 25 ruime Camperplaatsen (9m x 15m) gerealiseerd, hier kunt u genieten van de rust, ruimte en natuur, met uitzicht op het natuurgebied It Fryske Gea. Tevens liggen er nog een aantal mooie natuurgebieden in de omgeving zoals het Landgoed "De Eese", Koloniën van Weldadigheid (Unesco werelderfgoed), Rotandorp Noordwolde, Nationaal Park Weerribben - Wieden en Giethoorn (Venetië van het noorden).
Tevens hebben wij geen vaste aankomst en vertrektijden.
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak

Buitenweg 15
8395 TD, Steggerda, Nederland

Locatie host
Camperplaats van het jaar 2025.
Kamperen in de Friese natuur.
Tevens hebben wij geen vaste aankomst en vertrektijden.
Lees verder
Camperplaats van het jaar 2025- Landelijke omgeving - uitzicht op natuurgebied It Fryske Gea - geen reservering mogelijk - betaling via envelop - landgoed "De Eese" - Koloniën van Weldadigheid (UNESCO Werelderfgoedlijst 2021) - Rotandorp Noordwolde - centrum 1.5km
15 mrt t/m 1 nov
€ 15,00