Verharde camperplaatsen in de voortuin [na 22u afgesloten] - ontbijtmogelijkheid - theeschenkerij met terras - Waddenzee 5km - centrum 200m
Gernierswei 19
9043 VX, Wier, Nederland€ 13,50 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenEnigzins sober maar prima voorzieningen. Geen review betekent geen sterren, maar ook van ons 5 sterren.
Mooie plek ook met schaduw, sanitair en wasmachine. Goede omgeving om te wandelen en te fietsen. Theeschenkerij met heerlijke thee en gebak. En niet te vergeten hele vriendelijke uitbaters.
Fantastische camperplaats. Ik zou geen reden weten om geen 10 te geven. Zeer ruime plaatsen. Eigenlijk is alles al gezegd in de vorige reviews. We zijn hier 4 dagen gebleven en we komen zeker terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Gernierswei 19
9043 VX, Wier, Nederland53° 15' 0" N
info@debrinkhoeve.com
€ 13,50 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet