Moeilijk te vinden.
Rustige plek onder de bomen - geschikt om de stad te bezoeken - mogelijk geluid van doorgaande weg en trein - geen satellietontvangst - schaduw op zonnepanelen - honden alleen aangelijnd - Apenheul - Bosbad - Het Loo - aan rand van de Veluwe - centrum 200m
Prins Willem-Alexanderlaan 651
7311 NB, Apeldoorn, Nederland€ 9,66 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMoeilijk te vinden.
wij zijn hier op 02-09-2021 geweest de prijs op de site was €9,23 deze is veranderd naar €9,66 het is nog geen €0,10 waard. wij hebben daar 1 nacht gestaan maar ik had niet naar de prijs gekeken . helaas rekende de automaat 2 nachten af. Na contact met gemeente Apeldoor te horen gekregen het ligt niet aan het apparaat dus jammer maar u krijgt niets terug ze hebben nog niet gehoord dat apparaten ook een fout kunnen maken zooitje
lees meerDoorgereden, want voelde onprettig vanwege volledige schaduw, nul medecamperaars en onverklaarbare aanwezigheid van enkele individuen
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Rolstoelvriendelijk
Moeilijk te vinden.
Prins Willem-Alexanderlaan 651
7311 NB, Apeldoorn, Nederland52° 12' 33" N
52.20928
bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl
€ 9,66 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak