Druten, Gelderland, Nederland

Camperlocatie De Veerdam

camperlocatie aan de Waal - reserveren wenselijk - bij aankomst telefonisch aanmelden - sanitair en cassettetoiletstort op de boot ‘De Veerdam’ - toegang ’s nachts middels codeslot, nummer krijgt u bij aankomst - vuilwaterstort bij tankstation Croonen [2km]- honden aangelijnd - centrum 1km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Veerdam 1

6651 KB, Druten, Nederland
    Map
  • € 18,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,87van 5
  • mei 2023

gereserveerd, maar bij aankomst plek vergeven. stond in ik propvol. weggegaan en komen hier ook niet meer terug.

• mei 2023

Mooie plek op het gras aan de Waal. Leuk om de grote boten voorbij te zien varen. Sanitair op een boot op loopafstand in de haven. Op de boot ook koffie/eetgelegenheid. Wij hadden gereserveerd en betalen ging via een tikkie.

• mei 2023

heerlijk plekje op t gras of op de parkeerplaats. persoonlijk gras leuker plekje. sanitair dan wel wat verder. gereserveerd, maar kwamen er achter dat het niet veel zegt na ons meerdere campers die gereserveerd hadden maar geen plek... mooie natuur en fiets omgeving

Sindapau2.0

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 199 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,87van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 18,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten