Camperlocatie De Veerdam

• Vuilnisbak

• WiFi

lucien-camper

2 weken geleden

fijne plek waar ik meerdere dagen per week verblijf ivm werk. mooi weids uitzicht over de Waal. Druten is ook een leuk klein dorp bezoek waardig. Bistro kan ik ook van harte aanbevelen. tip vraag een verrassing menu van Chef. eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.

drieke

okt 2025

een prima plek👍, kiezen tussen kade en veld, wij hebben op het veld gestaan mooi uitzicht over de Waal, en alle schepen die voor langs varen. 200 Meter lopen naar douche en toilet beetje nadeel, vooral als het weer slecht is. maar netjes schoon. Komen zeker hier nog eens terug. De Noordelingen

OnzeGoudenKoets

okt 2025

Alles perfect voor elkaar hier behalve het weer dankzij storm Amy. Als je hier bent bezoek dan het automuseum Metropole. De kwantiteit en kwaliteit van de expositie is onwaarschijnlijk. Zelfs een paar oude campertjes!!

Veerdam 1

6651 KB, Druten, Nederland

camperlocatie aan de Waal - reserveren wenselijk - bij aankomst telefonisch aanmelden - sanitair en cassettetoiletstort op de boot ‘De Veerdam’ - toegang ’s nachts middels codeslot, nummer krijgt u bij aankomst - vuilwaterstort bij tankstation Croonen [2km]- honden aangelijnd - centrum Druten 1km