zeer onvriendelijk ontvangen en geweigerd we waren te groot zei ze
kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - centrum 2km
Langeweg 24
8166 GT, Emst, Nederland€ 21,75 • 28 mrt. t/m 4 jul.
€ 22,50 • 5 jul. t/m 30 aug.
€ 21,75 • 31 aug. t/m 4 okt.
Kortingskaartenzeer onvriendelijk ontvangen en geweigerd we waren te groot zei ze
De toekomst ? ik hoop het niet ! ongastvrij en alleen op reservering.
prachtplek, weinig voorzieningen maar wat er is is prima. sanitair eenvoudig maar schoon. wij vinden het 1 van de mooiste plekjes op de Veluwe. heerlijk rustig. we herkennen ons niet in het negatieve comme raar. verbaas me over het feit dat er geen uitleg werd gegeven. waarover dan? er zijn alleen plekken en stroom. meer niet. lijkt me niet zo ingewikkeld! dus vijf sterren voor deze fantastische plek.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
zeer onvriendelijk ontvangen en geweigerd we waren te groot zei ze
De toekomst ? ik hoop het niet ! ongastvrij en alleen op reservering.
lees meerLangeweg 24
8166 GT, Emst, Nederland52° 19' 44" N
info@kampeerterreindetoekomst.com
€ 21,75 • 28 mrt. t/m 4 jul.
€ 22,50 • 5 jul. t/m 30 aug.
€ 21,75 • 31 aug. t/m 4 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet