Camperpark Gendt

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

John.v.overveldcamper

1 weken geleden

gewoon een prachtige plek! je kan over alles zeuren maar op de site staan de prijzen enz. wij waren hier nu voor de tweede keer in november is het prima. schoon sanitair enz. wij komen zeker terug!!

WilliamR

sep 2025

Zoals al vaker gezegd, heeft de camping mooie, ruime plaatsen 🙂 Ze zijn ook mooi afgescheiden door heggen, dus iedereen heeft zijn eigen privacy 🙂 Alles lijkt erg goed onderhouden en schoon 🙂 Misschien hadden we pech, de aangrenzende straat is erg druk en het lawaai begint na 6:00 uur 's ochtends. 😕 Er is maar één wastafel in het toilet, dus er zijn wachttijden 😕 Water/douche/elektriciteit moet apart worden betaald voor € 1 😕

Veltwind

aug 2025

wat een fijne plek. mooie grote plaatsen met gras. toegang en betalen heel makkelijk via website. schoon sanitair en afwasplekje. sanistation. groene omgeving. de reserve auto mag tegen kleine vergoeding op de plek erbij. handig want ons wknd begint niet op dezelfde dag. helemaal top, dank

Zandvoort 66

6691 EM, Gendt, Nederland

Camperpark in de Betuwe - gelegen naast visvijvers - jeu de boules - centrum Gendt 2,5 km