2,75van 5
  • september 2023

prima plek , leuke sportactiviteiten s'avonds rustige nacht gehad dank gem Harderwijk

• augustus 2023

Prima plek op mooi nieuw aangelegd terrein met vele sportfaciliteiten (actief en passief). Je hoort wel 's avonds laat en 's morgens vroeg de bellen van de spoorwegovergang, maar daar mag je niet over klagen bij een gratis CP. Ik deed gewoon alsof het de ijsco man was 🤣.

• juni 2023

De CP zelf is niet heel gezellig maar ga naar het oude stadsgedeelte en de haven en je dag is weer goed. Het was 's-nachts verder wel rustig op de CP met af en toe wat langsrijdend verkeer.

Thess-en-Sjefke

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 86 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,75van 5
  • september 2023

• augustus 2023

• juni 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Parking Parkweg