Leuk plekje, geen overlast ondervonden. bedankt gemeente Heerde.
restaurants - winkels - centrum 100m
Marktstraat
8181 JE, Heerde, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuk plekje, geen overlast ondervonden. bedankt gemeente Heerde.
ik werd al gewaarschuwd voor nachtelijke onrust door jongeren door de buurt en las daarna ook de laatste review, besloten om 4 km verder te gaan staan langs de IJssel. jammer dat zo'n leuke centrale en gratis plek op deze manier onbruikbaar wordt. ik hoop dat de gemeente dit leest en er iets mee doet.
lees meerna diverse malen met plezier hier gestaan te hebben, vannacht vele malen heel hard gebonk op de campers, 1 voor 1 vertrokken ze, wij ook maar om 4 uur snachts vertrokken want nu gooide ze van alles tegen de camper, jammer jongelui komen bij vele (vriendelijke)ondernemers iets doen
Campinggedrag niet toegestaan
WiFi
Leuk plekje, geen overlast ondervonden. bedankt gemeente Heerde.
Marktstraat
8181 JE, Heerde, Nederland52° 23' 18" N
gemeente@heerde.nl
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
WiFi