Camping de Pampel

• Stroom

• Vuilnisbak

Ron&Arina

jul 2025

Vandaag contact met de camping gehad over de camperplekken, maar daar doen ze niets meer mee. Je kan wel met je camper komen, maar betaald dan gewoon voor een kampeerplek (nu 42.70 per nacht)

Simon---Natasja

jul 2024

Afgelopen winter hier geweest ( camper ) samen met onze hond . Afgelopen week erg warm , stonden op andere camping , tijdens een fietstocht ( hond in mandje achterop ) wilde we een ijsje halen bij de Pampel , jammer we werden vriendelijk toch dringend verzocht te vertrekken, zonder ijsje 😒 . Honden waren niet welkom . Erg jammer dat we de Pampel wel de winter door mogen helpen , incl hond . Komende winter dus GEEN Pampel voor ons !

RuudYolanda

dec 2023

Wij arriveren hier op 8-12-2023 om 18.30 uur. Geen receptie, niemand te zien, alles donker. Via de telefoon hoorden we van een antwoordapparaat dat de camping gesloten is. Dit is tegenstelling tot wat vermeld staat in de app. Jammer, weer door gereden.

Woeste Hoefweg 35

7351 TN, Hoenderloo, Nederland

Sitecode: 20396

kampeerplaatsen op camping - voor juiste tarieven in voorjaar zie website - overdekt zwembad - animatie en [natuur] activiteiten tijdens hoogseizoen - centrum 2km

1 jan t/m 29 mrt

30 mrt t/m 25 apr

27 apr t/m 11 jun

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard