kampeerplaatsen op camping bij voormalige boerderij - gelegen in de Achterhoek tussen Doesburg en Doetinchem - vlak bij de Oude IJssel - centrum 3km
IJsselweg 5
6998 CD, Laag-Keppel, Nederland€ 18,50 • 15 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenAanrader, vriendelijke beheerders, mooi schoon sanitair, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, kortom wat wil je nog meer.
Mooie camping. Erg kindvriendelijk, prima en schoon sanitair (lekkere douches) en afwasgelegenheid. Uitstekende wifi (gratis). Vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving. Veel mogelijkheden voor fietstochten. Knooppunt routes op de camping beschikbaar. Bezoek aan het mooie Doesburg is zeker de moeite waard. Wij hebben hier 5 dagen met onze camper gestaan en zijn zeer tevreden. Aanrader! 👍
lees meerFijne ruim opgezette camping met erg vriendelijke eigenaars. Prima uitvalbasis voor fietstochten.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
IJsselweg 5
6998 CD, Laag-Keppel, Nederland51° 59' 18" N
6.19414
info@siebieverden.nl
€ 18,50 • 15 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet