voor het geld een keurige camping. veel dieren, zeer vriendelijke eigenaar.
locatie in landelijke omgeving - nabij autosnelweg A30 - overdekte fietsenstalling - oplaadmogelijkheid E-bikes - informatieruimte - centrum 2km
Klomperweg 108
6741 PJ, Lunteren, Nederland€ 25,44 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
Kortingskaartenvoor het geld een keurige camping. veel dieren, zeer vriendelijke eigenaar.
Fijne overnachting. Na een zeer vriendelijke ontvangst, rondleiding gehad over de camping. Heel gastvrij, de kinderen mochten overal komen en er waren skelters die zij konden gebruiken. Veel dieren, met de geitjes kon geknuffeld worden en onze dochter mocht zelfs op het paard rijden. Dat was natuurlijk helemaal super. De kids mochten ook helpen met klusjes. We hebben genoten en komen zeker terug!
lees meerOp zoek naar een plek met ons Campertje voor één nachtje kwamen we begin van de avond op deze camping terecht. Een zeer vriendelijke eigenaresse verontschuldigde zich dat de vloerverwarming in het sanitairgebouw niet aanstond want ze hadden geen gasten. Kou viel erg mee en alles zag er heel netjes uit en de douche was heerlijk warm. En gezellig veel dieren, gewoon een hele leuke, gastvrije camping. We komen zéker nog eens terug.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
voor het geld een keurige camping. veel dieren, zeer vriendelijke eigenaar.
lees meerKlomperweg 108
6741 PJ, Lunteren, Nederland52° 4' 45" N
info@camping-beukhof.nl
€ 25,44 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine