SVR Camping Beukhof

Fleurette5

apr 2025

Dit is een gezellige camping. Bij de ontvangst hoort een rondleiding langs de kinderboerderij. Je staat langs de rand op kleine veldjes, zeer overzichtelijk. De camping ligt aan het eind van een privé weggetje.

Dionne&Dick

dec 2024

Wij waren op doorreis naar het zuiden. We wilden daarom een slaapplaats dichtbij de doorgaande weg, zodat we daags daarna weer verder konden. Daarvoor was De Beukhof voor ons ideaal. Alles is er prima in orde.

Het was fijn hier een paar weken te staan,zeer vriendelijke eigenaar. Staan,op basis van vertrouwen, niks van te voren betalen(uiteraard weet ik niet of dat ook in het hoogseizoen is.) We stonden hier alleen,en mocht dan ook mijn wasrek in het toiletgebouw neerzetten,in dit jaargetijde erg prettig.Gebruik van wasmachine ( ook achteraf betalen).Warm water 0,20 cent voor voldoende afwaswater,douchen 0,50 cent,ruim voldoende tijd. Komen zeker terug.

Klomperweg 108

6741 PJ, Lunteren, Nederland

locatie in landelijke omgeving - nabij autosnelweg A30 - overdekte fietsenstalling - oplaadmogelijkheid E-bikes - informatieruimte - centrum 2km