Vakantiepark Noordijkerveld

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camperveld Noordijkerveld biedt prachtige, ruime plekken waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Onze camperplaatsen zijn ruim, zodat u altijd voldoende privacy en comfort ervaart.
Het terrein beschikt over een goed onderhouden sanitair gebouw, waar hygiëne en gemak voorop staan. U vindt hier onder andere ruime douches, nette toiletten en afwas gelegenheden. Voor hondenliefhebbers is er een uniek extraatje: een eigen hondenvriendelijk uitlaatbos van maar liefst 3,6 hectare. Hier kunt u samen met uw viervoeter heerlijk wandelen, spelen en ontspannen in een natuurlijke, veilige omgeving.
Wij hechten veel waarde aan rust, natuur en een ontspannen sfeer. Daarom is Camperveld Noordijkerveld de ideale plek voor mens en hond.

Lees verder

JR-Jonkers

aug 2025

Als je een grote plek wilt voor je camper met goede en nette sanitaire voorziening moet je hier zijn. Ongelooflijk dat niet meer camperaars gebruik maken van deze camperplaats. Ook mooie omgeving voor een fietstocht. Kortom een “beste” camperplaats👍.

tavontuurtje

aug 2025

We hebben een erg fijne ervaring gehad op deze camperplaats. Bij aankomst werden we zelfs al op de fiets opgewacht door een medewerker en naar onze plek begeleid. De plaatsen zijn mooi ruim, groen en bieden veel rust. De omgeving is rustig en de sanitaire voorzieningen waren schoon en netjes: zowel de toiletten als de douches. Geen onnodige poespas, gewoon alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen genieten. Absoluut een aanrader!

Cor-Smit

aug 2025

Wat een vriendelijk ontvangst bij aankomst. Werden begeleid naar de diversen velden waaruit me konden kiezen. De plekken zijn zeer groot en niet verdeeld in vakken. Wij stonden bijna 1 week helemaal alleen wat we niet begrepen omdat het overal bijna vol zit volgens de berichten. Je kunt mooi fietsen in de omgeving vooral de kastelen route is mooi deze is geheel uitgezet met bortjes.

Karelsdijk 2A

7161 LV, Neede, Nederland