Parking bij jachthaven - - afgesloten terrein met poort - svp vooraf bellen - clubhuis - betalen via app van Aan-Uit.net - centrum 2km
Van Cittersweg 8
6606 KJ, Niftrik, Nederland€ 13,40 • 1 mei t/m 30 sep.
Kortingskaartenprima plank voor nachtje. jammer dat je niet op gras staat. verder prima geregeld.
hele fijne cp. alles verhard, mooi uitzicht op de haven. sanitair ziet er goed uit, hele fijne douche. Hele vriendelijke havenmeesters. enigste minpuntje is dat zoals op vele plaatsen lastig te vinden is wat de stroom kost. zo komt deze cp van 13,40 volgens app, ineens op 15,90€.
We werden ontzettende vriendelijk ontvangen en naar onze plek gewezen door de havenmeester. We stonden een paar dagen op een geweldig punt met uitzicht op de haven. Douches waren super netjes en met een grote straal, dat zie je niet overal. Restaunt met vriendelijke bediening, hadden bbq besteld, prachtig vlees, en slades, gebakken aardappels en kruiden stokbrood. we konden het allemaal (ook het vlees) niet op. Aanrader, wij komen zeker terug.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerVan Cittersweg 8
6606 KJ, Niftrik, Nederland51° 47' 29" N
info@debatavier.com
€ 13,40 • 1 mei t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet