Camperpark Nijkerk aan Zee

• Vuilnisbak

m

marian02081957

nov 2025

4 sterren die ene minder is voor het sanitair. Dat kan beter en schoner en misschien een pad er naar toe. Maar wat een prachtige plek. Pal aan het water. Heel mooi. Heerlijk gegeten in het restaurant. wij komen zeker terug.

P

Piet-Myriam

nov 2025

We hebben hier 3 nachten gestaan. Voor de rust en locatie zou ik 5 sterren moeten geven. Voor de prijs kwaliteit en sanitair wat ons betreft 1 ster. Voor de prijs die betaald moet worden € 31,50 per nacht verwacht ik ander sanitair en zeker sanitair dat schoon is. Het was ronduit smerig. Ik denk niet dat we hier nog eens terugkomen.

anoeds

aug 2025

Onze eerste keer weg met de camper. mooie ruime plaats, sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Prachtig uitzicht. Als ik alle negatieve reacties lees, dan weet ik niet hoe mooi de plekken met positieve reacties wel niet moeten zijn. Wij gaan hier zeker terugkomen.

Zeedijk 1

3861 MD, Nijkerk, Nederland

gelegen aan het Nijkerkernauw - uitzicht over het water - stroomplaatsen en ook plaatsen zonder stroom - eigen ingang naast het dagstrand - aanmelden via de betaalzuil - pas voor de slagboom, water, uitrijden - vertrektijd 11:00u - in winterseizoen kans aanwezig dat het waterpunt & de sanitaire voorzieningen zijn afgesloten - jachthaven 100 m - centrum 3 km.