Prachtig plekje en keurig onderhouden. Mooi startpunt voor fietstocht naar o.a. Amersfoort en Bunschoten Spakenburg. de toegangsweg langs de woning is wat krap. Er is wel een weg naast de woning, maar die is afgesloten. Waarom is niet duidelijk.
We zijn hier al een paar keer geweest. Het is een leuke plek om een paar dagen te verblijven. Je kan er prachtig fietsen en Nijkerk en Amersfoort ligt op fietsafstand.
inderdaad een mooie rustige camper plaats aleen jammer Dat je geen grijs water kan lozen veder super voor camperaars die zelf voorzienent zijn tolet en does perfect aleen de stroom vind ik persoonlijk iets aan de hoge kant gelukkig hebben wij geen stroom nodig Verde een prima camper plaats