Nijkerkerveen, Nijkerk, Gelderland, Nederland

Camperlocatie Stal Hiensch

landelijk gelegen locatie - aanmelden in de informatiehal of telefonisch, niet bij het woonhuis - paarden - koeien - zorgboerderij met moestuin - mogelijkheid om op uw huisdier te passen tijdens uitstapje - langer verblijf i.o.m. beheerder - honden aangelijnd - reserveren mogelijk - centrum 1km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Vrouwenweg 8

3864 DZ, Nijkerkerveen, Nederland
    Toon op kaart
  • € 15,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,39van 5
  • september 2022

Reactie van beheerder

Beste, Helaas is deze conclusie te snel getrokken. Ja, wij hebben zonnepanelen voor het woonhuis en de schuren. Echter heeft onze camperplaats een aparte aansluiting en was het niet mogelijk deze aan te sluiten op de huidige zonnepanelen. Verder ben ik blij om te lezen dat u genoten heeft van de omgeving en onze plek.

• augustus 2022

Hier alweer een lang weekend gestaan,heerlijk rustig en genieten en voor ons super handig voor familie bezoek. Geweldig mooi uitzicht op de paarden, camperplaats met grind en gras, fijne en nette toilet/douchegelegenheid. Leuke fietsmogelijkheden.

PeterAntoinetteS

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 49 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,39van 5
  • september 2022

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 15,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten