Campertuin gelegen naast het bos - op de Veluwerand - minder geschikt voor kinderen - nabij "A.Vogel Tuinen" [homeopathische producten] - Elburg 6km - Zwolle 20km - centrum 2km
Bovendwarsweg 64
8096 PR, Oldebroek, Nederland€ 15,00 • 15 mrt. t/m 1 mei
€ 18,00 • 1 jun. t/m 31 aug.
€ 15,00 • 1 sep. t/m 1 nov.
N/A
Kortingskaarteneind october hebben we het hier prima naar ons zin gehad, ‘n pracht locatie ! In maart gaan ze weer open en we zijn er graag bij, want voorjaar in de campertuin is vast heel mooi ! Rondje geocaching in het bos tegenover de CP pakken we dan ook mee.
prima ontvangen werden verast met oliebollen en cluhuwein kom zeker weer gouw terug
een welkom ontvangst, behulpzaam, niet moeilijk, netjes/schoon en dat heerlijk aan de bosrand en dus heerlijk wandelen en fietsen. Prijs zou ik zeker zo houden.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Bovendwarsweg 64
8096 PR, Oldebroek, Nederland52° 25' 22" N
campertuin@gmail.com
€ 15,00 • 15 mrt. t/m 1 mei
€ 18,00 • 1 jun. t/m 31 aug.
€ 15,00 • 1 sep. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet