Weer een heerlijk weekend achter de rug met camper diner, met weer veel nieuwe gezichten Astrid en John we hebben het weer super gezellig gehad. Weer een mooie fietstocht gemaakt. We zijn nog steeds niet uitgekeken tot volgend jaar
Heerlijk genoten in een sfeervol campertuin. De indeling en entourage van deze CP nodigt uit tot gezelligheid. Door de verzorgde, ruime plekken in het groen kom je hier helemaal tot rust. De eigenaren gaan uit van de goedheid van de mens en dat is aan alles te merken, heel fijn !
Het Campertuin-Diner een smakelijke ervaring! Superfijn
Het Campertuin-Diner een smakelijke ervaring! Superfijn