Prima ontvangst ,vriendelijke gastheer en gastvrouw voelden ons meer dan welkom . Wij stonden op een prachtige ruime plek met eigen sanitair,op harde ondergrond met kunststof grasmat
Een gastvrij ontvangst. Ruime plekken en er wordt meegedacht 👍🏻. prima sanitair. We hadden nooit te kort en het was altijd schoon. Mooie omgeving. uitval basis is echt heel erg goed. wij vonden het enkel wel wat duur voor 2 volwassenen, 2 kinderen en een hond. echt aan de rand van het bos om te wandelen en onze kinderen hebben zich daar ook prima vermaakt met hutten bouwen.
lees meereen heel warm welkom hele aardige gastvrouw en gastheer prachtige camper plek met kunstgras hele mooie omgeving om met je hond te wandelen fietsafstand van Putten en Garderen schoon sanitair met verwarming top lokatie
lees meerGarderenseweg 168
3881 NE, Putten, Nederland52° 14' 11" N
info@rusthoeve.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons