Locatie bij melkveehouderij - gelegen in Gelderse Vallei - kanoën in het valleikanaal - klompenpaden - Grebbelinie - zwembad ’t Willaer - centrum 1.5km
Brinkkanterweg 39
3925 BA, Scherpenzeel, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenAardige mensen, mooie nette plekken en erg leuk om de koeien te kunnen bekijken! Verse eitjes bij het ontbijt, broodjes van de bakker werden bezorgd. Mooie omgeving. Kortom; aanrader!
Het was weer heerlijk toeven op deze fijne camperplaats. Zeer vriendelijke en betrokken beheerders. Mooie omgeving die we de volgende keer nog verder gaan bekijken. Dus. wij komen zeker terug.
We zijn hier in het voorjaar geweest, leuke camperplaats,vriendelijke eigenaren, mooi om vanuit de camperplaats te lopen/fietsen EN natuurlijk het uitzicht in de skybox in de stal.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
WiFi
Brinkkanterweg 39
3925 BA, Scherpenzeel, Nederland52° 4' 37" N
camperplaatsdepol@gmail.com
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater