Camping Helfterkamp

• Honden toegestaan

• Stroom

Nugteren263

mei 2025

Mooie verzorgde camping. prachtige ruime plaatsen. Werd door de receptie keurig verteld waar de zon op komt en onder gaat zodat je daar rekening mee kunt houden om plek te vinden. Je betaald voor warmwater bij douchen en afwassen. Verder betaal je nog apart voor electra. Dus voor ons kwam de prijs op camper met 2 personen op iets meer dan 30 euro per nacht. Mooie fiets omgeving.

jacosp

mei 2025

wij staan hier nu voor de 2e keer , we schrijven meestal niet veel . maar deze camping en camperplaats is meer dan prima. Ten eerste top camping met zeer goede voorzieningen. Top loop en fietsroutes en de plaatsen in de buurt brengt van alles. Wat voor ons ook lekker is om terug te komen is de Veluwse Bron , heerlijke sauna en daarna overnachten in je camper . Wij snappen de prijzen wel die ze gewonnen hebben .

moose,terra,abby

sep 2024

Heel goed verzorgde camping, zeker een aanrader. Veel fiets routes en voor een lekker diner is de Emsterie en Emst een aanrader, culinaire proeverij. Ook veel wilde zwijnen gezien.

Gortelseweg 24

8171 RA, Vaassen, Nederland

Sitecode: 19471

locatie op kleine rustige gezinscamping - royale plekken - modern sanitair - restaurants en ijssalon 2km - centrum 2km

1 mrt t/m 31 okt