heerlijke camperplaats. wij staan er met 1 andere camper. Dus nu rust en ruimte. vriendelijke ontvangst. schoon sanitair. Betaling via betaalverzoek of contant. prima geregeld. Een aanrader
Geweldig plekje in de natuur. Prachtige omgeving om te fietsen. Voor liefhebbers Zuivelmuseum echt de moeite waardBedankt Chantal voor deze belevi g!
fantastische plaats ,alles aanwezig en heel netjes zelfs een terras met zelfbediening eigenaresse Chantal is heel vriendelijk wij komen zeker terug👍👍👍👍
Hogestraat 9A
8191 LL, Wapenveld, Nederland52° 25' 28" N
info@scheershoeve-camperplaatsen.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons