Kampeerhoeve Bussloo, camping

ellenkraan

okt 2025

Fijne kleinschalige camping met goede en schone voorzieningen. Prima uitvalsbasis voor Deventer, Zutphen, recreatiegebied Busloo en thermen Busloo. Vriendelijke eigenaar.

We hadden voor 3 nachten geboekt op deze camping, maar nog een extra nachtje gebleven. Gestaan op de luxe camperplaatsen in het bosje met uitzicht op de koeien. Heerlijk beschut, uit de wind. Eigenaar doet super zijn best om ervoor te zorgen dat zijn gasten niets tekort komen. We kregen zelfs vers geplukte pruimen uit de tuin. Sanitair is schoon en ruim voldoende. We hebben heerlijk gefietst en genoten van de omgeving.

We hadden voor 3 nachten geboekt met onze camper op een zeer mooie grote campingplek. nog 2 nachten bijgeboekt. Camping is rustig, super netjes en goede voorzieningen en een echte gastheer. wij komen zeker terug om ook van de golfbaan en naturisten strand te genieten. echt een aanrader

Grotenhuisweg 50

7384 CT, Wilp, Nederland

52.208715 6.1093855

Camping in sfeervolle authentieke plattelandsomgeving - ook mogelijkheid voor camperplaatsen op de camperlocatie [sc 26618] - Thermen Bussloo 2km - recreatieplas 500m - Deventer-Zutphen en Apeldoorn op fietsafstand – centrum winkels 4km – op zondag gesloten-

10 nov t/m 15 dec

ACSI - Campingcard