Camperplaats bij Recreatiepark Het Winkel

Camperplaatsen

Skluss

jul 2025

Zeer onbeschofte ontvangst omdat we geen Nederlands of Duits spraken. Ook omdat we maar één nacht verbleven, namen ze niet eens de moeite om te vertellen wat er bij de prijs inbegrepen was. Erg lawaaierig en veel verkeer op het terrein waar de kampeerders met één nacht verblijven.

ReGicamp

jul 2025

Leuke camper plek. wij stonden er voor 1 nacht icm bezoek aan Obelink. 3 kinderen mee en de tijd van hun leven. Overal gebruik van mogen maken betreft camping, zoals zwembad etc. voor circa €40,- (2 volwassenen + 3 kinderen) incl. stroom/wifi etc voor 24 uur. Wij stonden pal naast de slagboom (ruimste plek) voor de camping. Ja. die gaat af en toe open maar geen last van gehad.

Tineke1959

jun 2025

Prima Camperplaats die wij diverse keren in de loop der jaren hebben bezocht in het laagseizoen (zie website) en betaalden EUR.16,- incl stroom en gebruik sanitairgebouw. Top. Het onderhoud laat wel iets te wensen over, maar zeker acceptabel. Bij deze grote camping zijn ze nu blokhutten aan het plaatsen en dat geeft verkeerslawaai. maar acceptabel in het laagseizoen. De omgeving leent zich voor prachtige fietstochten. Wij komen (steeds)weer.

De Slingeweg 20

7115 AG, Winterswijk Brinkheurne, Nederland

Locatie buiten de camping - deelnemer actie achterhoek met zuil - ook kampeerplaatsen op de camping [sc 24311] - campingvoorzieningen tegen betaling - centrum 2km

3 apr t/m 7 mei

17 mei t/m 22 mei

29 mei t/m 3 jun

Toon alle tijden en prijzen