Parking Busstation Farmsumerweg

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Tineke1959

okt 2025

Jammer dat zo’n leuk plaatsje zo’n slechte CP heeft. Gemeente Appingedam verzin iets leuks. Veel verkeerslawaai van s’morgens vroeg tot ’s’avonds laat. (op 5 meter afstand) Je staat op een busterrein en word bijna ingesloten door bussen. Wij zijn een dag later naar Steendam gegaan en dat is me daar een leuke CP. (en een prachtig rondje Schildmeer gefietst.)

Maik12345

jun 2025

De eerste keer dat ik met een huurauto op reis ging, vond ik deze gratis parkeerplaats met alles erop en eraan, ondanks dat het Pinksteren was. De omgeving is heel gemakkelijk te bereiken en het is ook een ideaal vertrekpunt voor fietsers. Ik ben er dolblij mee.

MarOntheroad

apr 2025

Lelijke maar praktische CP. ‘sMorgens vroeg druk verkeer. Water: in het midden van beide loodsen is een kleine schuifdeur met daarachter een gele slang bij een kantoortje. Inrijden mog. Electra: onduidelijk, na E,- aanvullen na 15 min. geen stroom meer! Weg geld. Misschien loopt tijd i.p.v. kWh? Wie het weet schrijf het HELAAS vaak langparkeerders! nu 3; 2 geblindeerd maar wel mensen erin, ik zie ze ook op de foto’s. Max 72h op deze gewilde plek!

Farmsumerweg

Appingedam, Nederland

53.32035 6.86674

Sitecode: 19299

Deze camperplaats is van 20 oktober 2025 t/m 9 november buiten gebruik. Dit i.v.m. sloopwerkzaamheden op het terrein. locatie achter op het terrein van busstation - bij het kanaal - wifi bij VVV - centrum Appingedam 750m