camperplaatsen op verhard gedeelte op de camping - groene locatie aan Duitse grens - douche en warm water betaald - vertrek voor 12u - honden aangelijnd - centrum 600m
Bourtangerkanaal-Noord 1
9545 VJ, Bourtange, Nederland€ 15,00 • 1 apr. t/m 16 mei
€ 16,50 • 17 mei t/m 30 mei
€ 15,00 • 31 mei t/m 7 jul.
€ 16,50 • 8 jul. t/m 3 sep.
€ 13,50 • 4 sep. t/m 31 okt.
Kortingskaartenhier in het pinksterweekend gestaan. niet op cp maar op de camping. heerlijk kleinschalig en super vriendelijk. Bourtange is ook leuk dorpje. omgeving prachtig
Afgelopen week gestaan. Vriendelijk ontvangst. Camperplekken nogal krap. Bourtange lopend prima te doen en zeker de moeite waard. Na een nacht vertrokken. Wellicht moment opname maar 3 blaffende honden en iemand met uren achter elkaar de muziek met flinke bas op hoog volume is niet aan ons besteed
Vijf nachten op camping t’ Plathuis gestaan. Na een aller vriendelijkst ontvangst, naar onze comfort plaats. Naast de standaard camperplaatsen, ook kun je kiezen voor een meer vrijstaande plaats aan de buitenrand van de camping. Sanitair, net en schoon. Gezellige kantine met terras en zwemvijver voor de deur. Vesting Bourtange is zeker de moeite waard. Goede supermarkt op ongeveer 7km afstand. Wij hebben het als een fijne camping ervaren.
lees meerWasmachine
9545 VJ, Bourtange, Nederland53° 0' 34" N
info@plathuis.nl
€ 15,00 • 1 apr. t/m 16 mei
€ 16,50 • 17 mei t/m 30 mei
€ 15,00 • 31 mei t/m 7 jul.
€ 16,50 • 8 jul. t/m 3 sep.
€ 13,50 • 4 sep. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet