gelegen aan het Lauwersmeer - ook plaatsen aan het water [tegen hoger tarief] - betaling via de 'check-in' knop op de app van campercontact [camperpay] - visserijhaven - terras aan het meer - lees- en zitruimte - boot te huur - op loopafstand van veerboot naar Schiermonnikoog - havens - centrum 1km
Kustweg 30
9976 VP, Lauwersoog, Nederland€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHeerlijke plek om tot rust te komen. Super vriendelijke mensen, schoon sanitair en de huiskamer is geweldig. Erg leuk opgezet met vele, diverse slaap mogelijkheden. Echt een aanrader. Restaurants en havens op loopafstand. Wij komen terug :)
22 januari 2023. Op dit moment staan er 3 campers. Er zijn 2 douches en 2 wc’s. Prijs €2,- verhoogd. Nu €21.-. WiFi is erg beperkt. Alleen bij kantoortje verbinding mogelijk. Beheerder niet gezien. Je kunt betalen met een envelop in de brievenbus. Via een telefoon kan ook een berichtje gestuurd worden met vermelding van kenteken en verblijfsduur voor een tikkie.
lees meerWij zijn hier in November dus lekker rustig. Hele schone wasgelegenheid. Gezellige huiskamer met boeken en een keuken. Dagje naar Schiermonnikoog met onze eigen fietsen. Hele leuke manier om zo de Wadden te bezoeken.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Kustweg 30
9976 VP, Lauwersoog, Nederland53° 24' 22" N
6.2004
hooghof@gmail.com
€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet