Camperpark Noord

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

wivophoto

jan 2026

Prachtige camperplaats, We hebben hier begin januari gestaan in een mooi winterlandschap volop in de sneeuw. Mooie uitvalsbasis om te fiets en te wandel, centrum is dichtbij. Inchecken gaat super gemakkelijk, het veld is mooi aangelegd en de toiletten/douches zijn schoon en netjes. Vriendelijke eigenaren. Wij komen hier zeker vaker.

Mooie maar ook gezellige plek. Oud & Nieuw doorgebracht hier. De laatste avond van het jaar was door de gastvrijheid van de eigenaren en ook hun zoon een leuke afsluiting van het jaar. De kapschuur is een hele leuke ontmoetingsplek waar je et z'n alleen de warmte kon opzoeken. Mooie ruime plaatsen, prima en schoon sanitair. In en uitcheck zuil en smartcard een makkelijk systeem. Plek voor herhaling vatbaar.

Jurjen.Idema

jan 2026

wij hebben hier met de oud en nieuw gestaan. mooie camperplaats, sanitair is ook netjes en schoon. ook meegedaan met de bockbier proeverij en avonds lekker gegeten en gedronken van streek gerechten. erg gezellig, wat wij heel leuk vonden was dat het hele gezin van de eigenaar mee hielp. naast de camperplaats ligt een bos waar je lekker kunt wandelen. ook Stadskanaal ligt prima bereikbaar. wij komen zeker nog eens terug.

De Vloeivelden 3

9501 LG, Stadskanaal, Nederland

Camperlocatie - voorheen bekend als camping de Kapschuur - centrum Stadskanaal 3km