Camperpark Noord

Geclaimd door eigenaar

BenBorg

aug 2025

Dit is een mooie camperplek.Veel plekken leeg op donderdag 2e aug. Je kunt staan. gaan waar je wilt en elektrisch makkelijk via registreer paal en plek nr makkelijk te activeren. Alleen jammer dat ik mijn schotel voor Astra 3 nergens kan activeren. De Duitse gasten hebben voor astra1 & 2 wel de schotel kunnen activeren. Das toch frustreren, omdat dat op een vorige camperplek in de buurt ook al zo was. We hebben ons kunnen redden via Smart. TV

Snekercamper

aug 2025

Prachtige camperplaats, mooie uitvalsbasis voor fietstochten en centrum is dichtbij. Inchecken gaat super gemakkelijk, het veld is mooi aangelegd en de toiletten/douches zijn schoon en netjes.

geracora

aug 2025

Prachtige camperplaats met alle voorzieningen en broodjesservice. Er hangt een welkomsttasje met allerlei info. Ook kun je er iets eten. Niet ver van het centrum en museumspoorlijn STAR. Wij hebben een paar mooie fietstochten in de omgeving gemaakt.

De Vloeivelden 3

9501 LG, Stadskanaal, Nederland

Camperlocatie - voorheen bekend als camping de Kapschuur - centrum Stadskanaal 3km