kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie]
- Nationaal Park Lauwersmeer - fietsverhuur - vissersplaats Zoutkamp 1,5km
Panserweg 5
9975 VZ, Vierhuizen, Nederland€ 21,00 • 1 apr. t/m 2 okt.
KortingskaartenEen mooie plek om te zijn. Rustig, groen, weids. En een hele aardige eigenaar die het zijn gasten naar de zin wil maken.
Camping Robersum is een heerlijke natuurcamping. Met ruime plaatsen, op 1 groot veld en 5 kleinere veldjes , sommigen eindeloos uitzicht op het weidse groningse. land. Sanitair is schoon, douches gratis. electrisch 3 euro. Wifi voor ons niet te ontvangen op achteraf veldje. Zeer aardige beheerder.Veel fietspaden in omgeving , 10 min fietsen naar Zoutkamp voor de Spar let op, campers meer dan zes m. Ron
lees meerBij toeval terecht gekomen omdat andere camping/Camperplaatsen vol zaten. We zij in een paradijsje terecht gekomen. Zeer ruim opgezette camping en vooral mooi opgezet. Mooie beplanting en hofjes van groen. Een echte natuurcamping!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Panserweg 5
9975 VZ, Vierhuizen, Nederland53° 20' 57" N
info@robersum.nl
€ 21,00 • 1 apr. t/m 2 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet