camperlocatie in het Schutterspark - cafetaria en pizzeria 1km [via Peerdendries en Kochstraat] - rolstoelroute - bootshuis met vijverrestaurant - centrum 500m
Heidestraat 20
6443 VZ, Brunssum, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenuiteenlopende eerdere reviews. wij hebben het prettig ervaren. de jeugd ach die hebben ook hun plaatsje nodig en hun gedrag is niet tegen de camperaars.
Relaxt staan, naast het bos, perfect met de honden. Voor dochter zou het klimbos geweldig zijn geweest, maar ja. Genoten van de twisten in de reviews ;)
Pas op voor camper overvallers en beroving. Ik ben laats beroofd en al mijn spelen en geld kwijt Onder bedreiging van een vuurwapen. Vreselijk evaring en nog vaal nachtmerrie van
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Heidestraat 20
6443 VZ, Brunssum, Nederland50° 56' 45" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan