4,91van 5
  • oktober 2023

Prima camperplek. Goed en zeer schoon sanitair. En de kippetjes die er rondlopen zijn zo gezellig. Helaas regende het alleen maar. Maar we komen zeker een keer terug met mooi weer.

• oktober 2023

fijne rustige camperplaats net nieuw schoon sanitair. weer lekker een paar dagen gestaan . mooie omgeving helaas zit het weer niet mee,we komen hier zeker terug

• oktober 2023

Wat hebben we genoten van jullie CP. Bij aankomst direct duidelijk hoe het verblijf zelf te regelen. Zelf een plekje zoeken en bepalen hoe je je camper plaatst. Later een warm welkom bij de camper. Direct aan het bos gelegen met mooi en schoon sanitair! Dank!

Bekijk alle 57 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,91van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperplaats Hoeve Twente