Camping Oda Hoeve

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u onze camping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit ruime kampeerplaatsen die ook geschikt zijn voor campers.

Geniet van de prachtige bosrijke omgeving doormiddel van een van de vele fiets en wandelroutes via de wel bekende knooppunten. Ook een tochtje langs de Maas mag zeker niet ontbreken. In Kessel zijn gezellige terrasjes en restaurants te vinden voor een borrel of een hapje eten.

Lees verder

boogaardt

jul 2025

afgelopen week 4 nachten op deze mooie camping gestaan,zelden z’n mooie grasmat gezien,mooie ruime plaatsen met prima schoon sanitair ook een bar met terras en klein zwembadje.ook een mooie ruime fietsenstalling veel terugkerende gasten dus dit zegt genoeg.camping is overgenomen van de ouders door Maikel en Harry en als de vergunning rondkomt een aparte cp nu ook wel een kleine camperplaats maar dat is tegenover de parkeerplaats vinden wij niets.

Abjan

jul 2025

Wij hebben hier 3 nachten gestaan, en hopen vaker terug te komen. Alle plaatsen, voor zowel caravans als campers zijn verhard. Alles keurig schoon. En een zeer redelijke prijs/kwaliteits verhouding. Stroom apart betalen, dus als je, zoals wij, zelfvoorzienend bent, betaal je ook niet voor een ander. Water en afvoer via een emmer met afvoerslang op elke plaats. Menig campinghouder kan aan deze camping een voorbeeld nemen. Top camping!

Lentorp

jul 2025

Duur, wij betaalden € 28,50 voor één nacht (twee volwassenen in een kleine camper), maar prima faciliteiten en schone toiletten etc. Water gedeeld met de buren. Verharde plaatsen, rustig en groen.

Heldenseweg 10

5995 RP, Kessel, Nederland