mooie minicamping en gastvrij
mooie minicamping en gastvrij
Prachtig aangelegde en onderhouden camping. Wij stonden er met onze camper, gewoon tussen andere caravans/campers. Prima en schoon sanitair. Elke plek heeft een tegelplateau. Grasveld als een biljartlaken. Adults only, dus rustig. 4 mooie jeu-de-boules banen op het terrein.
Van 22-4 t/m 29-4 hier geweest. Zeer goed onderhouden camping, mooie verharde plaatsen en ruim opgezet. Mooie omgeving. Grote fietsenstalling, helaas zonder oplaad mogelijkheden voor E-bike. Het tarief ligt genuanceerder dan hier staat vermeld, zie de eigen site. Verrekening stroomverbruik slechts vermeld in één eindbedrag en geen verbruikte KWh, dat terwijl het tarief wel gewag maakt van een prijs per KWh.
lees meermooie minicamping en gastvrij
lees meerHeldenseweg 10
5995 RP, Kessel, Nederland51° 17' 53" N